Görüntülenenler:
1 Konuk
kurtulamıyorum.... |
|||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Yeni Üye
![]()
Kayıtlı Üyemiz Gönderi:
1
Düzey : 1
Kt : 0 / 0
![]() |
meraba. 2 yıl önce başlayaıp hala devam eden bi aşk hikayemden kurtulamıyorum, ve ağır acılar çekiyorum.
o zaman askerden izine izine gelmiştim ve kurban bayramıydı. aslında uzaktan bi akrabamız olan ve küçüklükten bu yana dayı dediğim kişi ve ailesi bayram dolayısıyla bize gelmişkerdi. benden küçük olan kızı çok güzel ve benimle çok ilgiliydi her fırsatta birbirimize dokunurken mutfakta yalnız kaldığımız bi an dudak dudağa geldik. o günlerden sonra kaptırmıştım kendimi. beraberken o da aynı durumda görünüyo fakat ayrıyken beni hiç umursamıyodu. bu süreç böle devam ederken askerliğim bitti ve bir buçık yıl geçti. aramızdaki bağın ne olduğunu o na ne zaman sorsam hep bana " bu nasıl bi soru biz sevgiliyiz ve ben seni çok seviyorum" diyodu. ama ayrı olduğumuz zamanlarda yine ilgisiz ve sürekli özgür davranışlarına devam ediyordu. en son aramızda çıkan sorun 3 yıldan beri onlarla kalan üvey dayısı ve aralarındaki yakınlıktı. benim ona yaklaşmama ailesinden bile çekinmeden karşılık varirken üvey dayısındab şiddetle çekiniyo ve onun yanında benimle göz göze bile gelmiyordu. içime dert oldu sordum neden diye ama hiç bi açıklama yapmadı ve sürekli geçiştirdi. bir kaç defa telefonunda üvey dayısından gelen aşk mesajlarını yakaladım ve bunları yanlışlıkla kendisine attığını söledi. karşıma çıkan daha bi çok şeyden dolayı artık aralarında bi ilişki olduğundan eminim ve ayrı durmaya çalışıyorum.biliyorum onu unutmak benim için en doğru şey ama ne zaman karşılaşsak beni sevdiğini sölüyo bu yüzden bi türlü aklımdan silemiyorum onu. ondan aramızdaki her şeyi üvey dayısına anlatmasını istedim ve ancak bu şekilde ona güvenip bu ilişkiye devam edebileceğimi söledim. fakat bunu yapmadı ve ısrarla hala her fırsatta beni sevdiğini sölüyo. artık dayanamıyorum. ya unutmak yada onunla mutlu istiyorum ama bukonuda ne yapacağımı bilmiyorum. bi yardıma ihtiyacım var siz bana yardımcı oabilirmisiniz acaba??????
Tarih: 5/3 11:37
|
||||||||||
TRANSFER
|
|||||||||||
Konuları izleyebilirsiniz.
Yeni konu ekleyemezsiniz.
Gönderiye yanıt veremezsiniz.
Gönderinizi düzenleyemezsiniz.
Gönderinizi silemezsiniz.
Yeni anket ekleyemezsiniz.